Dobro je poznato da je Zlatibor srpska planinska lepotica i nepogrešivo mesto za odmor. Kako zimi, kada se može uživati u snežnim čarolijama, tako i leti, kada postaje pravo mesto za beg od vrelih letnjih dana.

Mi ćemo vam omogućiti da bar na period od 7 dana pobegnete od gužve kojoj ste svakodnevno izloženi i prepustite se čarima Zlatibora. Sve što treba da uradite je da odaberete jednu vašu fotografiju sa odmora ili izleta u prirodi, i pošaljete nam je porukom na Facebook stranicu Apartmani Zlatna trojka. Ako ta vaša fotografija osvoji najviše glasova, osvojičete 7 DANA BORAVKA U NAŠIM APARTMANIMA NA ZLATIBORU.

Ono što je najvažnije, je to da fotografija mora biti sa odmora u prirodi. Na fotografiji možete biti i vi, članovi vaše porodice, prijatelji, ili to može biti samo slika prirode koju ste vi uslikali… Sa te stane ne postoji ograničenje.

Sve fotografije koje nam stignu do 15. marta, objavićemo u albumu na našoj Facebook stranici Apartmani Zlatna trojka, i tada će ujedno i početi glasanje. Glasanje se završava 15. aprila, i fotografija koja tada bude imala najviše glasova, biće proglašena za pobedničku.

Garantujemo da nikada lakše nećete osvojiti ovako vrednu nagradu.

  1. Pošaljite fotografiju do 15. marta
  2. Posle toga ce fotografija biti objavljena u albumu na našoj facebook stranici
  3. Do 15. aprila ćete moći da pozovete vaše prijatelje da glasaju za vas u komentarima slike koju ste nam poslali. Svaki pozitivan komentar će se računati kao glas. Jedna osoba može dati jedan glas.
  4. Posle 15. aprila ćemo prebrojati glasove i proglasiti pobednika.

Fotografije i sva pitanja šaljite isključivo na Facebook stranicu Apartmani Zlatna trojka, a napominjemo da jedna osoba može učestvovati samo sa jednom fotografijom.

Napominjemo da se slike poslate sa lažnih profila neće uzimati u obzir. Ako se u toku nagradne igre utvrdi da se glasanje obavlja sa lažnih profila ili profila namenski otvorenih za glasanje, slika koja šadrži takve glasove će biti diskvalifikovana.

SREČNO!